“Mos më provoko, nuk ka shanse që unë të…”. Këngëtarja i kthehet k.eq Arian Çanit: Turp të kesh…

LAJME

“Mos më provoko, nuk ka shanse që unë të…”. Këngëtarja i kthehet k.eq Arian Çanit: Turp të kesh…

Romina Aliaj eshte kengetare e muzikës popullore e ftuar në “Zonë e lirë”, ku ka prezantuar këngën e saj të re, për të cilën moderatori Arjan Çani i tha se kënga e saj kishte nuanca serbisht dhe e ka provokuar ate.

Por kengetarja ka thene se dhe Serbin dhe Greqin nuk i dua dhe nuk mund te kendoj kurre kenge te tilla si dhe ne gjuhe Greke dhe Serbe
Ja dhe debati i plotë:
Arjan Çani: Do këndosh greqisht?

Romina Aliaj: Nuk ka shanse. Jam raciste, serbe dhe greke nuk këndoj kurrë. Nuk i dua grekët, mos më provoko.
Arjan Çani: Turp të kesh!