Momenti kur raketa kaloi mbi Shqipërin Jugore dhe në kufi me Maqedonin

LAJME

Edhe pak minuta na ndajnë nga rënja e raketës kineze ndërsa Mediat e ndryshme dhe portalet e specializuara te fushes po transmetojne live levizjen e raketes kineze ne drejtim te Tokes.

Nderkohe qe te gjithe jane me sy nga qielli per te pare dicka nga kjo ngjarje, raketa u pa me sy te lire pak me pare përtej Adriatikut.

Ndërsa shtetet e Ballkanit Perendimor siduket kaluan rrezikun!