Mjeku shqiptar ne Gjermani tregon se kur do te jete fundi i covid 19

LAJME

Ai thote se moshat e treta duhet te kene shume kujdes.Ata paraprakisht kanë pasur edhe sëmundje të ndryshme, sëmundje të zemrës, mushkërive, kanë qenë të prekur edhe nga semundje te tjera, tha Mustafai.

Sipas tij i infektuari i pare ka qene në janar të këtij viti, është detektuar te një djalë i moshës së re i cili kishte pasur kontakt me një shtetase kineze këtu në Gjermani.

Dhe menjëherë ky djalë është vendosur në karantinë.
Mjeku shqiptar internist kardiolog në Berlin, Ardian Mustafai ka thënë për Front Online se deri në zbulimin e vaksinës kundër Co vid-19, edhe një valë e dytë e pandemisë është e mundshme të ndodhë.

Kur do te jetë fundit i pandemisë me Co vid-19?
Mustafai insiston se fundi i pandemisë së Cor onavi rusit do të jetë atëherë kur edhe do të zbulohet vaksina.
Ndërsa në afro 2500 vullnetarë do të eksperimentohet mbi vaksinën.

Mustafai për Front Online ka thënë se në vitin 2021 pritet të bëhet zbulimi i vaksinës.
Por nderkoh deri sa te dal vaksina duhet jemi te kujdesshem dhe te ruajm veten tone dhe familjet tona nga virusi.