Mjekja e famshme: Ja çfarë duhet të bëni çdo ditë që të shëroheni nga çdo sëmundje!

LAJME

Sipas shumë mjekëve, këshillat që ne do të paraqesim mund t’ju ndihmojnë në luftimin e sëmundjeve të shumta të ndryshme.

Një mjek i njohur madje pohon se nëse i kthen ato në një zakon, ato mund të jenë të dobishme për shëndetin tuaj të përgjithshëm.

Shikoni në Diell në orën e parë pas lindjes së diellit ose para perëndimit të diellit. Filloni me 10 sekonda ne dite dhe rriteni cdo dite numrin e sekondave. Ndërsa shikoni në diell, qëndroni me kembe zbathur në terren të thatë ose në beton.
Pini ujë. Uji natyral i pranverës është alternativa më e mirë. Lëreni ujin të ekspozuar ndaj rrezeve diellore për disa orë në një shishe qelqi të pastër, të pangjyrë, për të absorbuar energjinë diellore. Mos e lini jashtë natën. Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te lexuar lajmin e plote..

Bëni ushtrime në ajër të pastër, për shembull, në park çdo ditë.Është një nga metodat më të mira për detoksifikim. Beni një shëtitje duke marrë frymë thellë në ajër të pastër në mëngjes dhe ne mbrëmje për të paktën 20 minuta. Sigurohuni që të shkoni në shtrat herët, diku midis orës 10 dhe orës 02:00. Trupi i njeriut sekreton hormonet shëruese në këtë periudhë. Duhet të konsumojmë më shumë fruta dhe perime të papërpunuara. Hiqni dore na produktet me ëmbëlsues artificial. DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

Shmangni alkoolin, cigaren, kafen, çajin e zi, çamçakëzat dhe produkte të konservuara. Gjithmonë mbani një buzëqeshje në fytyrën tuaj! Gjithmonë jini pozitiv, sepse ajo do të përshpejtojë sekretimin e hormoneve terapeutike.Mos mendoni ose flisni negativisht për veten apo për të tjerët, sepse ndërgjegjja juaj ndjek mendimet tuaja. Vepro sikur gjithçka të jetë mirë me ty.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te lexuar lajmin e plote..

Falni veten dhe të tjerët. Nëse falni, ju lironi veten nga urrejtja dhe zemërimi që ka efekt negativ në sekretimin e hormoneve dhe dëmton shëndetin tonë. Të falësh të tjerët, do të ndihmosh veten.