Mihrije Braha E Thote Prap: Jam femra më e bukur dhe më ..në Kosovë

LAJME

Mihrije Braha E Thote Prap: Jam femra më e bukur dhe më ..në Kosovë

Këngëtarja shqiptare, Mihrije Braha, nuk është treguar fare modeste së fundmi. Në paraqitjen e .saj më të fundit televizive, këngëtarja ka deklaruar se ajo ka pasur në plan të bëhet m jeke ose pedagoge nëse nuk do të ishte .këngëtarja. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Mihrije Braha prej kohësh është e përfshirë jo vetëm në muzikë, por edhe .në bi znes. Në Instagram ajo vazhdimisht vazhdon të postojë. foto ku duket bukur. Ndërkaq, së shpejti priten edhe projekte të reja muzikore. prej saj. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU