Mësuesi pinte përditë 6 kanace me pije energjike/ Sheqeri i hëngri gjuhën

LAJME

Një mësim, i cili konsumon të paktën 6 kanoçe me energji në ditë, ka treguar paso jat e varësisë së tij.

Dan Royals poston një foto në rrjetin e tij dhe atë social me anë të një tregje të gjuhës dhe dëmton tutorët e paraprake të pijeve që konsumojnë. Bashkë me foton, Royals dhe sygjeroi ndjekësit e tij që nuk bëjnë më shumë pije energjike,DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

në qoftë se nuk përmbajnë më shumë shumë se 58 gram sheqer për kanoçe.
Dan tregoi që ai pinte çdo ditë pije energjike derisa një ditë mjeku i tij i tha se çfarë po i shka ktonte sheqeri i tepruar.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Sipas tij, përbërësit kishin nisur t’i han në mi shin e gjuhës . Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..