Mësuesi nga Korça jep recetën e çuditshme për koronavirusin: Një lugë kafeje me sheqer dhe…

LAJME

Vijojnë të dalin receta nga më të çuditshmet në lidhje me koronavirusin në rrjetet sociale.

E fundit ka ardhur nga mësuesi korçar Erget Cenolli i cili përmes një postimi në rrjetet sociale pretendon se e ka zbuluar formulën që shëron koronavirusin.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

Ai shkruan se: “Për një trup të shëndetshëm duhet që: porsa ngrihesh në mëngjes, të futësh në gojë një lugë kafeje me sheqer, një bonbone ose diçka tjetër të ëmbël.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

Mikrobet dhe viruset e kanë shumë qejf tëmbëlsirën, thonë disa shkencëtarë, pra me këtë rast ata mblidhen rreth gjësë së ëmbël.
Do presim një minutë derisa mikrobet dhe viruset do të jenë grumbullar në disa pika tëmbëlsire dhe në moment do të rrëkëllejmë në teke raki me ex! Keni për të parë se mikrobet dhe viruset do të përvëlohen nga efekti i rakisë.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

Ju uroj një të diel të shëndetëshme!”, shkruan Cenolli.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE