Më tha që ishte i varfër, pa shtepi. Historia e vajzës së varfër nga Shqipëria, e cila u bë gruaja e një ‘princi’ nga Dubai

LAJME

Më tha që ishte i varfër, pa shtepi. Historia e vajzës së varfër nga Shqipëria, e cila u bë gruaja e një ‘princi’ nga Dubai

Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..
A e mbani mend historine e Hirushes shqiptare? Në ditën e parë të muajit Korrik “Ka një mesazh për ty” te “E diela shqiptare”, ka nisur me ‘Best Off’, rastet të cilat kanë bërë të qeshin dhe të lumturojnë të gjithë audiencën.

Rasti i parë i përzgjedhur është rasti i Klaudias nga Durrësi, vajza që me thjeshtësinë e saj fitoi zemrën e miliarderit nga Dubai Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..