Me Plot Sharm, Kështu Dukej Vlora Dumoshi Para 26 Viteve

LAJME

Me Plot Sharm, Kështu Dukej Vlora Dumoshi Para 26 Viteve

Me plot sharm, kështu dukej Vlora Dumoshi para 26 viteve. Kështu dukej Vlora Dumoshi para 26 viteve.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

Ministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit Vlora Dumoshi është një nga femrat më të suksesshme kosovare. Ajo është mjaftë e pëlqyer nga publiku shqiptar, ku përveç punës profesionale, shpesh përfolët edhe për jetën private, shkruan Kosovarja.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

Duke ndarë imazhe të ndryshme në llogarinë e saj, së fundmi vendosi të na befasojë duke ripublikuar një imazh të vitit 1994. Duke pozuar e buzëqeshur e plot pozivitivitet, Vlora duket e thjeshtë dhe natyrale, gjë e cila është për tu admiruar, hape pamjen më poshtë dhe shikoje të plotë.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE