“Më në fund mund ja doli t’i lidh vetë këpucët” Eduard Ndocaj tregon si humbi 42 kg brenda 9 muajsh

LAJME

Eduart Ndocaj i njohur me nofkën “Kaubojsi” ka bërë së fundmi një transformim total, duke zhdukur barkun e rrumbullakosur.

Ai ka treguar se si ndodhi ky ndryshim gjatë katër muajve të fundit.
Ndocaj është shprehur se ka bërë një ndërhyrje kirurgjikale, gjithashtu mban një diet drastike.fotografite ne linkun me poshte

Madje, ai ka rrëfyer edhe një histori plot humor se si miqtë e tij nga Italia e kishin ngatërruar me të vëllain.
“Kam humb 42 kg nga data 20 janar deri tani, katër muajt e para është rënia drastike, pastaj më e ngadaltë. Mbipesha është problem kryesor që mora këtë vendim. Ishte e papërballueshem.fotografite ne linkun me poshte

Kam bërë bndërhyrje dhe është një diet drastike që e mbaj gjithmonë.
Erdhën ca miq nga Trisete në Milano, kishim gati 3 vite që nuk takoheshim dhe më pyetën kur vjen vëllai. Është në punë dhe vjen vonë. Duam të bëjmë një foto me deputetin. Atë 120 kg, e gjeni në foto i thash. Nuk dua të përdor atë që thotë kryeministri, por është rilindje.

Tani mund t’i bëjë të gjiitha, lidh edhe këpucët. Më përpara i merrja një numër e gjysëm më të madh”, tha Ndocaj.