Mbani lotët! Zbulohet se edukatoret 31 dhe 53 vjeçe s’kanë lënë gjë pa u bërë fëmijëve në çerdhe, i vinin këmbët sipër dhe u mbanin kokën poshtë…

LAJME

Mbani lotët! Zbulohet se edukatoret 31 dhe 53 vjeçe s’kanë lënë gjë pa u bërë fëmijëve në çerdhe, i vinin këmbët sipër dhe u mbanin kokën poshtë…

Shumë prindër i çojnë fëmijët e tyre në çerdhe dhe kopësht me shpresën se atje do kujdesen mirë për ta dhe do u falnin dashuri. Në çerdhen e “Nido Farnesiana” në qytetin italian të Piacenza, dy edukatore të moshës 31 dhe 53 vjeç janë kapur nga ka ra binierët pasi pamjet e regjsitruara tregojnë se ato u bënin keq fëmijëve të vegjël përditë.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

Fëmijët ishin nga mosha 1 vjeç deri në 2 e gjysmë. E ditur bëhet se ato u thoshin fëmijëve fjalë nga më të ultat si ”Jeni i diot, jeni të shëmtuar” dhe shum fjalë më të këqija se kaq. Më tej bëhet e ditur edhe se ato i kanë prekur dhe u shtruar edhe dhü në mbi fëmijët e vegjël. DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

Ato vinin këmbët mbi fë mijë t teksa ata flinin gjumë ose dhe i mbanin me kë mbë t lartë dhe kokën poshtë.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte qe te lexoni me teper.. ↓↓

Psikologët pas zbulimit të këtij rasti i kanë parë thirrje çdo prindi, se nëse shikojnë lu hatje humori të fëmijët e tyre duhet të trehojnë shum kujdes dhe t’i pyesin.Pamjet KE TU