Mamaja i REFUZOl ftesën tek Arditi, vajza hu.mb ndjenjat “LlVE” në emision

LAJME

Mamaja i REFUZOl ftesën tek Arditi, vajza hu.mb ndjenjat “LlVE” në emision
Mamaja i REFUZOl ftesën tek Arditi, vajza hu.mb ndjenjat “LlVE” në emision

Ajo është martuar me Akremin nga Vlora, por që ditën që ata kanë vendosur të lidhin jetën, nëna e saj ka qenë kundër kësaj martese, me pretendimin se bashkëshorti i vajzës së saj është më i madh në moshë.JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Albana ka ardhur në studio pët t’i kërkuar nënës që ta falë dhe të takohen, pasi ajo ndihet keq. Por nëna e saj nuk ka pranuar të vijë. “Jam Albana Keka, motra e tre vëllezërve, prindërit i kam të divorcuar. Mami pretendonte për mua, pasi jam gocë e vetme. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON KE TU