Lumja E Thaqit: Kam Doktoraturë Me Notë 10, Mvjen K eq Për Juve që s’dini qka flisni…

LAJME

Një sukses i menjëhershëm dhe i ja shtëzakonshëm ka ndodhur menjëherë pasi Lumnije Thaçi është zgje dhur prodekane në Universitetin Publik të Mitrovicës “Isa Boletini”.

Bëhet fjalë për diplomat që lëshon ky universitet e që sipas të dhënave të para ato tashmë do të shënojnë një njohje ndërkombëtare.

“Ky është vetëm fillimi. Unë jam njeri me shkollë, edhe kam me e ngrit ketë universitet sepse e meriton”, ka thënë Lumnije Thaçi.Pamjet ne linkun me poahte.