Lotë dhe emocione, djali takon për herë të parë pas 53 vitesh nënën e tij biologjike

LAJME

Në programin “Dua të të bëj të lumtur” është shpalosur një nga historitë ndoshta më prekëset që janë trajtuar ndonjëherë nga ky emision.

Ishte historia e një burri që kërkonte nënën e tij biologjike e cila e kishte braktisur para 53-vitesh. Petriti kishte kohë që dëshironte të gjente nënën e tij Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

, madje i ishte drejtuar edhe emisioneve të tjera televizive, por fatkeqësisht nuk i’a kishte dalë dot mbanë. DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

Pas një pune kërkimore prej më shumë se një viti, gazetarët e redaksisë e kishin gjetur nënën biologjike të Petritit. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT KE TU DUKE EH AP HAPSIREN REK LAMUESE ME POSHTE.