La Burrin Рër Një Grua, Ѕhkodrania: Kam 4 Vite E Martuar, Kur E Kuрtova Që Рëlqeja Femrat Dhe Si E Рritën Рrindërit.

La burrin рër një grua, ѕhkodrania: Kam 4 vite e martuar, kur e kuрtova që рëlqeja femrat dhe si e рritën рrindërit.

Rremida Shkoza është një shqiptare e cila 30 vite më parë u ar ra tis së bashku me familjen drejt Italisë dhe më pas në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Shkodrania sot është shndërruar në një prej aktivisteve për të drejtat e “komunitetit LGBTI në Nju Jork. E përballur vetë me mospranimin e familjes” (me babanë nuk ka folur për vite me radhë), ajo kërkon të ndihmojë shqiptarët në SHBA që i përkasin këtij k omuniteti.

3 thoughts on “La Burrin Рër Një Grua, Ѕhkodrania: Kam 4 Vite E Martuar, Kur E Kuрtova Që Рëlqeja Femrat Dhe Si E Рritën Рrindërit.

  1. Wow, incredible weblog structure! How lengthy have you been running
    a blog for? you make running a blog look easy.
    The full look of your web site is great, as neatly as the content!
    You can see similar here najlepszy sklep

  2. Wonderful insights! The way you break down the complexities is commendable. For additional information on this topic, I recommend visiting: EXPLORE FURTHER. Keen to hear more opinions from the community!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *