Ky nuk eshte normal ?Mustafa Nano – Kosova është pjesë e Serbisë dhe shqiptarët janë shumë mbrapa Serbisë

LAJME

Në emisionin ‘Studio e Hapur’, në News 24, Mustafa Nano ka pohuar që në fillim të bisedës së të jesh shqiptar është fatalitet.

Madje sipas tij, shqiptarët kulturalisht janë më të prapambetur se fqinjët.
Të jesh shqiptar është fatalitet, siç është edhe të jesh anglez, serb, gjerman. Eshtë një gjë që nuk është zgjedhja

jonë, siç nuk është zgjedhja jonë të jemi burra apo gra.//Sht.ype në pjesën e rek.la.mës prit disa seconda edhe ju shfaqet video edhe fotot e lajmit….

Shqiptari është një qenie kulturalisht e prapambetur sidomos kosovarët janë kampion të prapambeturisë e në vecanti me fshinjët e tyre.//Sht.ype në pjesën e rek.la.mës prit disa seconda edhe ju shfaqet video edhe fotot e lajmit….