“Ky është komb fshɑtɑɾësh”, shpëɾthen keq ɑnɑlístí í njohʋɾ dhe e befɑson Ení Vɑsílín me ɑtë që thotë pëɾ polítíkɑnët shqíptɑɾë

Ana listi Arjan Curri i ftuar mbrëmjen e djeshme në emisionin ‘Open’ nuk u pë rmbajt teksa po an alizonte situatën po litike në vendin tonë. Curri e cilësoi Shqipërinë si një komb fshatarësh, duke mos u kursyer as me politikanët.

Këta të fundit i cilësoi si “kollovarë” që i mbajnë me të ardhura gratë e tyre..

“Ky është komb fshatarësh! E jap unë mo ç’ke. Ti qenke më keq nga Rama. S’të pë lqen ty? Kjo është re publikë k ollovarësh, ek sponentët më të lartë deklarojnë se i mbajnë gratë.
Një elitë fshatareske ku të gjithë përpiqen që të thotë atë mendojnë dhe nuk e bëjnë,”-tha Curri.