Ky është 33-vjeçari shqiptar që u fut për të shpëtuar punëtorët nga flakët dhe nuk doli dot vetë

LAJME

Ky është 33-vjeçari shqiptar që u fut për të shpëtuar punëtorët nga flakët dhe nuk doli dot vetë
Kanë kaluar më shumë se 40 orë që nga nisja e zj arr it të madh tek “Casa Italia”, në Tiranë.

Qendra Tregtare dy ditë në flakë! Mister fati i shefit të Sigurisë ArjanSala, zjarri shuhet por trupin se gjen as Ushtria | Gazeta Dita

Fatkeqësisht shefi i sigurisë 33-vjeçari Arjan Sala arriti që të nxirrte personat që ndodheshin në magazinë, por nuk arriti që të dilte vetë.
Pas 40 orësh akoma nuk ka asnjë gju rmë të tij, pasi zja rrf ik ësit nuk mund të futen brenda për shkak të nxehtësisë së madhe dhe flakëve që janë në magazinën e madhe të qendrëstregtare

I riu dyshohet se ka mbetur brenda në momentin e rënies së zja rrit, pasi ka nxjerrë prej aty disa prej punëtorëve të tjerë që ndodheshin në magazinat e biznesit privat.