Ky çift jeton me vetëm 250 lekë në ditë dhe thonë se janë shumë të lumtur. Njihuni me historinë e tyre të pabesueshme..!!

LAJME

Ky çift jeton me vetëm 250 lekë në ditë dhe thonë se janë shumë të lumtur. Njihuni me historinë e tyre të pabesueshme..!!

Ata jetojnë me 2 euro në ditë dhe janë të lumtur kështu. Historia e Silvia Savoldit dhe Roberto Bellit, një çift italian që jeton me 15 euro në javë, po bën xhiron e botës.

Të dy jetojnë në Asola, në provincën e Mantovës, në një shtëpi në fermë të rrethuar me gjelbërim, ku prodhojnë jo vetëm perime dhe fruta për ushqim, por edhe djathë, detergjentë dhe gjithçka që ju nevojitet për të jetuar. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE.