Kura fare e thjeshtë për të pastuar dhe larguar parazitët nga zorra e trashë, ja mënyra se si ta pregatisni

LAJME

Kura fare e thjeshtë për të pastuar dhe larguar parazitët nga zorra e trashë, ja mënyra se si ta pregatisni

Në Shtetet e Bashkuara, pastrimi i zorrës së trashë u bë i famshëm gjatë viteve 1920 dhe 1930. Ajo është kryer e bazuar në teorinë e vetëhel mimit të organizmit. Mishi i patrazuar dhe ushqime të tjera mund të shkaktojnë grumbullimin e toksinave dhe hel meve në trup.

Këto toksina mund të shkaktojnë lodhje, dhimbje koke, shtim në peshë, dhe energji të ulët. Kur vendosni të konsumoni perime dhe fruta është thelbësore të zgjidhni ato të larta në fibra dhe të pasura në lëndë ushqyese.

Mollët janë të larta në fibra të tretshme dhe ju ndihmojnë për tu ndierë të ngopur më gjatë. Ato gjithashtu përbëhen nga fibra që elem inojne kapsllëkun. Farat e lirit janë të mira për pastrimin e zorrës së trashë. Ato janë gjithashtu të pasura me fibra, të cilat përmirësojnë thithjen e ushqyesve nga zorrët.