Kos, Hudhër Dhe Vaj Ulliri, Kombinimi Qe shëron këtë sëмundje..

LAJME

Kos, Hudhër Dhe Vaj Ulliri, Kombinimi Qe shëron këtë sëмundje..

Kos, Hudhër Dhe Vaj Ulliri, Kombinimi Qe shëron këtë sëмundje..

Një kombinim perfekt për një darkë të lehtë, të shijshme plot vlera ushqyese e shëndetësore.Përgatitja e kosit me hudhra dhe vaj ulliri është vërtetë e thjeshtë por shija dhe vlerat që përfiton organizmi janë të shumta.Pamjet KE TU..