Koha kur Fatos Nano i thoshte Metes, shko te zyra merr ta.ngat qe harroi Monika Kryemadhi (pamje)

LAJME

Sot në rubrikën e “Dikur” do të kthehemi 19 vite pas në kohën kur Forumi i Eurosocialistëve festonte në Qendrën Kombëtare të Kulturës në Tiranë.

Kryetarja e LSI-së sot, Monika Kryemadhi, në atë kohë kryetare e FRESSH, kërcen dhe dëfrehet me Fatos Nanon.

Ndërsa përballë tyre ndodhet presidenti i sotëm, në atë kohë kyeministër, Ilir Meta, sigurisht jo me linjat e aktuale, por që herë pas here kthen kokën nga Nano dhe Kryemadhi. Meta i afrohej Nanos duke qeshur dhe Nano i thoshte shko te zyra se Monika ka harruar tan.gat aty. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT