Kjo femër ka një Sëmųndje të RaIIë: Humbë vetëdijen sa herë shef ndonjë mashkull të bukur

LAJME

Kirsty Brown, 32 vjeç, nga Northwich, Cheshire, është diag nostikuar me katapleksi, një çrregullim që shkakton episode të papritura dhe zakonisht të shkurtra të humbjes bilaterale të t onit të muskujve nga çdo em ocion i fortë si zem ërimi, të qeshurit dhe frika.

Më konkretisht, 32 vjeçarja, nënë e dy fëmijëve, i bie të fi kët sa herë që shikon një djalë të bukur d1he tërheqës.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Kirsty tha: ‘është kaq e turpshme. Unë isha një herë në pazar dhe pashë dikë që dukej mirë, dhe këmbët e mia më lëshuan dhe unë duhej të kapesha mbi kushëririn tim për ndihmë.

‘Nëse e shoh dikë tër.heqës, këmbët më shkojnë kështu që përpiqem të mos e vendos veten në këtësituata ku mund të ndodhë kjo, ose përpiqem të mbaj sytë poshtë për sigurinë time.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…