“Kërkoj zemrën tënde gur o dashuri, o xhan, o jet”, deputetit Kujtim Gjuzi ia ‘lyp’ ‘femra; Linda Rei, por deputeti e k.ëput fare

LAJME

Deputeti dhe kryetari i Partisë Konservatore, Kujtim Gjuzi i tha Linda Reit se nuk mund të fitojë shansin që të quhet nënë, ajo i tha disa fjalë që i thuhen zakonisht personave të dashur.

Por Kujtim Gjuzi ia ndaloi që ta quante “zemër”, por Linda nuk u ndal dhe e gjitha kjo shkaktoi të qeshura në studion e ‘360 gradë’.
Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..