Kërcënimi i heshtur i zorrës së trashë, mjeku Agim Karaj: Jane shtuar rastet tek personat e rinj, mos i neglizhoni keto shenja..

Mjeku i njohur Dr. Agim Karaj ka treguar ne videon me poshte problemet qe lindin nga zorra e trashe, cfare duhet te kemi kujdes dhe si ti parandalojme semundjet..