Ka përlo.tur këto! Mjekët i thanë nuk do ecësh më, vajza ngrihet në këmbë ditën që u martua/ Prek me fjalët: Doja vetëm të kërceja

LAJME

Ka përlo.tur këto! Mjekët i thanë nuk do ecësh më, vajza ngrihet në këmbë ditën që u martua/ Prek me fjalët: Doja vetëm të kërceja

Një nga momentet më prek.ëse në një ceremoni martese është në altar. His.tor.ia që do u tregojmë do u prek tej mase.

Jaquie Goncher, e par alizuar nga qafa te këmbët, i ka bërë përshtypje jo vetëm të ftuarve në dasmën e saj, por gjithë botës. Ditën e dasmës ajo ishte në gjendje të ngrihej dhe të kër cente. Jaquie Goncher është një grua që mishëronte vendosmëri dhe gu xim për të kapërcyer pa ralizën e saj në mënyrë që të ishte në gjendje të kërcejë në ditën e dasmës së saj.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Siç transmetohet nga ”ABC News”, origjina e paral izës së Jaquie Goncher de Marietta daton që prej 17 vjetësh kur ajo u hodh në pishinën e një shoku. Ndërsa mjekët ishin të bindur se ajo nuk kishte “asnjë shans” që të mund të ecte përsëri, gruaja e re ishte e vendosur t’i provonte ata se e kishin gabim.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Pas shumë seancave të fizioterapisë dhe gjimnastikës, ajo arriti të qëndronte në këmbë për një kohë të shkurtër. Por ditën e dasmës, ajo i habiti të gjithë. Mes lotësh ajo tha: Doja të ngrihesha dhe të kërceja.Vetëm kaq kam menduar dhe ia dola.”
Burimi: ABC News/ Përktheu dhe përshtati: Revista Ora