Ju Kujtohet Petriti Nga Filmi “Buurgu I Mërgimit”, Ja Sa Ka Ndryshuar .

LAJME

Ju Kujtohet Petriti Nga Filmi “Buurgu I Mërgimit”, Ja Sa Ka Ndryshuar .

Ju Kujtohet Petriti Nga Filmi “Buurgu I Mërgimit”, Ja Sa Ka Ndryshuar .

Një histori që pak a shumë, secila familje kosovare e gjente vetën br enda kë tij filmi që trajtonte vuajtjet e shqiptarëve nga Serbia gjatë viteve 90-ta.pamjet ke tu

Personazh kryesor në këtë film është Petriti, një djalë që luan rolin e një aktivisti politik i angazhuar në shpalljen e Kosovës Republikë dhe pjesëmarrës në miratimin e Deklaratës Kushtetuese të 2 korrikut 1990,…per me shum infor mata shtyp ne rek lamen me posht dhe lexo laj min e plot nuk do te zhgenje heni