Ju kujtohet Malena/ Sot ka ditëlindjen, ja sa vjec bëhet…

LAJME

Një ikonë pa moshë. Kështu mund të filloni pa f rikë, çdo artikull një kronikë që do të fliste për Monika Belucin, e cila sot plotëson 56 vjeçe.

Aktorja e famshme italiane, para vitesh jeton në Francë së bashku me dy vajzat Deva dhe Leonie Cassel. Tek ajo, nuk shihet asnjë shenjë plakjeje në horizont, madje vit pas vitit duket se më duket-un dhe ndryshuar dhuron vetëm glamur.

Gjatë një interviste për “Vogue Arabia”, Monica rrëfeu se bën kujdes për kujdesin e vet, sidomos për lëkurën, por nuk është e fiksuar pas moshës.
Madje preferon ta shohë atë si udhëtim të bukurisë. Sipas saj tani është në moshën jo të re si tek 50-tat, 60-tat apo 70-tat, vazhdojnë të mbajnë mirë në formë.

“Mendoj se me humbjen e rinisë, jeta e jep mundësinë e vërejtjes dhe shikimin e perspektivës së re, kjo do të thotë që fitosh privilegjin dhe eksperiencën dhe pjekurinë”, shprehet ajo. Në një intervistë tjetër për revistën “Grazia UK” Beluci ka rrëfyer dhe disa sekrete të vogla të jetës së përditshme, truke këto që ndihmojnë për të bërë mirë.shfaq fotografite ne linkun me poshte.