“Janë njerëz, jo qen”: e kritikuan se i nxjerr fëmijët shëtitje të lidhur me litarë, por ja se si ua mbylli ai gojën (Video)

Më poshtë është video ku babai shkruan: “Eja dhe ec një milje me këpucët e mia”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DRIX (@drixxleman)