Ja si dukej Ardit Gjebrea dhe bashkeshortja e tij kur nuk ishin akoma te njohur (Foto)

LAJME

Ardit Gjebra eshte nje nga m oderatoret me te s uksesshem dhe me te d ashur per p ublikun qe e ndjek prej vitesh.

Karrieren e tij Arditi e nisi si kengetar per disa vite te cilat ishin te s ukseshme ndersa tani e shohim shpesh ne television si nje m oderator.

Ai gjithashtu eshte nje familjar shume i perkushtuar dhe nje baba i sh kelqyer. Arditi ka nje familje te mr ekullueshme dhe dy femije, nje vajze e nje djale.

Per m oderatorin dhe bashkeshorten e tij, dim shume pak por mendojme se te gjithe jeni ku rioze te shikoni se si Arditi dhe Anila jane dukur ne rini. Ne foton e cila qarkullon ne rrjete sociale ata shfaqen te rinje ne moshe dhe nje cift shume i bukur.