Ja mungesa e cilës vitaminë po u’a shkakton fryrjen e këmbëve : Zakonisht prek moshën 50 vjecë e sipër

LAJME

Ja mungesa e cilës vitaminë po u’a shkakton fryrjen e këmbëve : Zakonisht prek moshën 50 vjecë e sipër

Ja mungesa e cilës vitaminë po u’a shkakton fryrjen e këmbëve : Zakonisht prek moshën 50 vjecë e sipër Mbajtja e lëngjeve është akumulimi i ujit në inde, si rezultat i mosbalancimit në trup.Pamjet KE TU

Trupi ynë është një sistem kompleks i hor.mo.neve që vazhdimisht ndreq nivelet e lëngjeve në mënyrë që t’i mbajë ato të qëndrueshme.Kjo është arsyeja pse pirja më shumë se sasia e rekomanduar e ujit nuk shkakton ndonjë problem. Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Ajo elim. inohet nga veshkat në formën e urinës ose dje.rsës. Për të parandaluar mbajtjen e lëngjeve, duhet të shmangni së bëri 6 gjërat e mëposhtme që ndoshta janë duke e shkaktuar atë:Konsumoni shumë natrium.Natriumi është i pranishëm në pothuajse çdo ushqim që hamë,

por duke konsumuar shumë dhe duke mos pirë ujë mjaftueshëm mund të rezultojë në mbajtjen e lëngjeve.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…