Ish-dhëndri i Jozefina Topallit sapo beri nje deklarat : Që kur u fut….

LAJME

Ish dhendri i Jozefina Topallit ka dhe nje deklarate rreth festuvalit te korruptuar te RTSH.

Ai thote se ai festival nuk ben dhe ka shume pazare ne te.
Qe kur festivali u lidhe me Eurovizionin ai ndryshoi dhe mori nje rruge tjeter.

Kurse sa i perket debatit rreth veres dhe dianes nuk di gje.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe

Por aty luhen shume pazare.
Kengetari ka qene fitues i festivalit te RTSH dhe ka konkuruar ne Eurovizion