Iku dhe beqaria/ Mariza Ikonomi tregon njeriun që i ka marrë zemrën…

Këngëtarja Mariza Ikonomi e ftuar në emisionin “Rudina“ ka pranuar se është e dashuruar.
Por nuk zbuloi detaje të tjera rreth personit që i ka rrë mbyer zemrën.

Ajo u shpreh se “dashuria është gjithçka, është vetë jeta“, ndërsa u shpreh se pa familj en e saj nuk do mund të mbijetonte.
“Dashuria është gjithçka, është vetë jeta.“Dashuria është gjithçka, është vetë jeta.
Patjetër që po, jam e dashuruar,“- tha këngëtarja.

Teksa moderatorja e emisionit e ngacmoi më shumë për të ditur rreth jetës private të Mariza Ikonomit.
Duke i kërkuar emrin apo gërmën e parë të emrit të dashurisë së saj këngëtarja u përgjigj me shaka: “Zh.”

“Paske bërë rrugë të gjatë deri tek ZH-ja,”– shtoi moderatorja.