I vënë në siklet, Spartak Ngjela zbulon pse nuk u martua asnjëherë

LAJME

Mund t’i jetë shmangur shumë herë kësaj pyetjeje, por i vënë në mes të fëmijëve në programin ‘Në kurthin e Piter Pan’, avokat Spartak Ngjela u ‘detyrua’ t’u tregonte atyre pse nuk është martuar asnjëherë.

Ai jo vetëm që nuk i bëri bisht pyetjes, por i këshilloi fëmijët të mos vepronin si ai.
Biseda me fëmijët:Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Ti përse nuk je martuar? Apo nuk të pëlqen që të martohesh?
Spartak Ngjela: Më dukej vetja si më i lirë mos martohesha, por ju mos e bëni këtë gjë.
Alketa Vejsiu: Si mund t’ju a shpjegojmë fëmijëve martesën me pak fjalë? Pse njerëzit duhet të martohen në jetë?

Spartak Ngjela: Martesa është për të krijuar pasardhësit dhe për të pasur një grua me të cilën do bashkëpunosh në jetë.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..