I thanë se i kishin ngeIur pak orë jetë, Ela i Ië pa fjaIë mjekët me atë që bëri

LAJME

Histori të tilla motivimi janë sa të rralla dhe të bukura. E ftuar në rubrikën “Ti mundesh” në emisionin “Thumb On” në RTV Ora ka qenë Ela Ziu nga Berati.

Ajo tregoi historinë e saj prekëse ku iu desh të luftonte me anoreksinë. Ela ishte në rrezik për jetën dhe ëndërra që pa me gjyshin e saj e ringriti dhe i dha forcë për ta përballuar. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

“Në moshën 10 vjeç prindërit e mi u divorcuan. Kur të gjithë fëmijët gëzonin dhe festonin unë u detyrova të përballesha me një sallë gjyqi, ku duhet të vendosja se me cilin prind do rrija.

Një rol të rëndësishëm në këto momente ka luajtur gjyshi im. Ai bëri rolin e babait tim së bashku me vëllain. Në 8-vjeçare dhe gjimnaz fillova të mbyllesha në vetvete. Ndihesha një femër e dështuar dhe e palumtur. Figura e babait që më mungonte çdo ditë e më tepër”. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU