I thanë nënës biri jot lindi pa jetë/ Nëna e vuri në kraharor t’i jepte lamtumirën: Pastaj ndodhi mrekullia që i la të gjithë pa mend….

LAJME

Këta prindër përjetuan atë që mund të quhet mrekulli e jetës. Ndërsa qëllimi i tyre i vetëm ishte t’i jepnin la mtumirë foshnjës së tyre që për fat të keq mendohej se lindi pa jetë.

Ata janë dëshmitarë të kthimit të tij në JETË. Një histori që tregon LU ftën e kësaj foshnje të lindur para kohe për t’u kthyer nga bota tjetër.

Xhemi, djali i lindur para kohe u kthye në jetë pasi mjeku u tha prindërve të tij se ai kishte lindur i pajetë.

Kate Ogg mezi po priste lindjen e binjakëve të saj. Sidoqoftë, Jamie dhe Emily kanë lindur para kohe në 27 javë. Ndërsa djali i vogël u shpall i pajetë nga personeli mjekësor kur lindi.

Pas kësaj, infermieret vendosën foshnjën e pajetë në kraharorin e nënës së saj, në mënyrë që ajo të mund t’i jepte lam tumirën. Prindërit u çoroditën nga ky lajm.

Por Kate ishte dëshironte të zgjaste momentet e përqafimit dhe ta mbante djalin e saj sa më shumë të jetë e mundur ngjitur me kraharorin e saj. Ajo pëshpëriti në veshin e fëmijës së saj emrin e saj, ndërsa shpjegoi se sa e donin prindërit e saj.

Pas pesë minutash foshnja filloi të lëvizte por mjeku tha që ato ishin lëvizje refleksi dhe në asnjë mënyrë nuk ishin shenjë jete.
Në atë moment Xhemi lëvizi dorën dhe kapi majën e gishtit të babait të tij. Dhe pasi vazhdoi ta përqafonte ,

Xhemi hapi sytë dhe kur nëna e tij vuri qumështin e g jirit në gisht, ai e pranoi atë. Të habitur, prindërit e kuptuan që Xhemi i vogël ishte rikthyer në jetë. “Ne jemi njerëzit më me fat në botë”, tha nëna më vonë.