I sëmurë prej 2 vitesh, Mirush Kabashi buzëqesh edhe pse në karrige me rrota

LAJME

Aktori i madh Mirush Kabashi është shfaqur ditën e sotme me karrige me rrota, në një foto e cila është shpërndarë në rrjetet sociale.

Ai është i sëmurë prej dy vitesh, ndërkohë që tashmë ka kryer ka kryer radioterapi për kurim dhe duket se ndodhet në përfundim të saj.

Megjithatë, sëmundja nuk i ka hequr nga fytyra buzëqeshjen artistit të mirënjohur.Pamjet KE TU .