I mbani mend Pipi Corapegjata, Tomi dhe Anika? Ja si duken ata sot

LAJME

Aktorja suedeze Inger Nilsson ishte e para që luajti personazhin legjendar të serialit dhe filmit Pippi Çorapegjata në 1969 dhe 1970, bazuar në librin me po të njëjtin emër nga Astrid Lindgren.

Pipi është një nga personazhet më të pëlqyer të librave për fëmijë, libër i shkruajtur nga shkrimtarja suedeze Astrid Lindgren, që më pas u bë edhe film.LEXO ME TEPER DUKE E HAP HAPSIREN REK LAMUESE ME POSHTE.

Pipi Çorapëgjatë, ne Maj mbush 60 vjeç vjeçe dhe jeton në Suedi. Kështu duket ajo aktualisht:
Maria Persson ose Anika 58 vjeç jeton ne Stokolm, Suewdi. Ja si duket ajo sot:
Dhe ne fund Pär Sundberg i njjohur si Tommy ..LEXO ME TEPER DUKE E HAP HAPSIREN REK LAMUESE ME POSHTE.

Ata jane mbledhur disa here bashke me kerkese te fansave te tyre
Ja nje tjeter foto LEXO ME TEPER DUKE E HAP HAPSIREN REK LAMUESE ME POSHTE.