I dhuroi të dashurës varësen e punuar me dorë, u shokua kur e hapi një vit më pas

LAJME

Një i ri vendosi që të propozonte të dashurën e tij për martesë, por unazën ia futi një një varëse, të cilën ajo e mbajti për një vit.

I riu nga Australia, i quajtur Terri, e kishte fshehur unazën prej diamanti brenda një objekti të thjeshtë prej druri pishe të punuar me dorë dhe ia dhuroi të dashurës së tij Anës për një vjetorin e lidhjes në vitin 2015, shkruan meganews.al.

Në çdo udhëtim që shkonin së bashku, ajo e mbante varësen të vendosur në qafën e saj, por asnjëherë nuk e zbuloi kuptimin e vërtetë, deri një ditë kur ai ia tregoi…

Shikoni videon emocionuese më poshtë: