I dalin të palarat aktorit turk që e duan shumë gratë shqiptare/ I ka bërë gruas gjithë të zezat: Ja ka dredhur dhe e ka bërë për spital

LAJME

Dy vite më parë, aktori i njohur turk, Ozkan Denis është d iv orcuar nga partnerja e tij, Feyza Aktan pasi kjo e fundit e a k uzoi për privim lirie, d hu në, fye rja dhe kë rc ënim.

Mediat turke raportojnë se he tim i mbi çështjen ka mbaruar dhe pr okur oria ka ngritur një proces gj yqësor kundër Ozkan, duke kërkuar një d ë nim me gjashtë vite burg muaj deri në një vit e gjysmë.

“Ozkan Denis e ka tradhtuar Aktan, në vitin 2018, me ish-të dashurën e tij, dhe pas kësaj ka pasuar edhe us htrimi i dh un ës ndaj Aktan”, shkuruhet në në deklaratën e p olic isë.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..