Humbi unazën e martesës dhe se keni idenë ku e gjeti më pas/ Nga gëzimi i tha burrit dhe…

LAJME

Paula Stanton e kishte humbur unazën e saj të martesës gjatë një pasdite teksa po bënte punët e shtëpisë.

Ajo u përpoq ta gjente, megjithëse e dinte që kishte përfunduar në tualet sepse pasi mbaroi gjithë shtëpinë vetëm banjoja i kishte mbetur.

Kështu që ajo aplikoi pastruesin blu në brendësi dhe pastroi mirë tualetin pastaj duke larë duart, por vuri re që dora e saj e majtë dukej ndryshe sepse unaza e saj e përvjetorit mungonte nga vendi që kishte për më shumë se një dekadë! Provoni sa të jetë e mundur, ajo nuk mund ta gjente gjëkundi.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

Paula e trishtuar ia tregoi ngjarjen burrit të saj, e shfajësoi atë nga i gjithë faji i saj dhe shpejt zëvendësoi unazën me një që dukej tamam si unaza origjinale me një këshillë mbi të, “kujdesu për këtë”.

Teknikisht, problemi u zgjidh. Edhe me unazën e re në gisht, Paula nuk mund të ndalte së menduari për unazën e saj të parë. Shqetësohej që ajo ishte zhdukur përgjithmonë. Megjithëse u zëvendësua fizikisht, vlera emocionale ishte e pazëvendësueshme.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

Ajo vendosi t’i telefononte departamentit të punëve publike për të parë nëse ndonjë punëtor i komunales mund të gjete unazën e saj në pusetat poshtë shtëpisë së saj.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

Ted Gogol u përgjigj dhe i shpjegoi Paulës se shanset ishin të pakta, por ai dhe ekuipazhi i tij do të bënte cmos për unazën …