HABlT Alketa Vejsiu në EMlSlONlN e famshëm italian: Edhe pse lSHlM të varfër, unë..

LAJME

Pas pjesëmarrjes në Sanremo, Alketa Vejsiu është ftuar në disa emisione të njohura italiane për të treguar më shumë për jetën e saj. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Ditën e sotme Alketa ka qenë e ftuar në emisionin e Silvia Toffanit, nusja e Berlusconit. E veshur me kostum të kuq dhe shumë elegante, Alketa ka pu/blikuar disa foto nga intervista dhe është shprehur e lumtur që i ka arritur ëndrrat.

“Unë gjithmonë e kam parë botën me sytë e lumturisë, pavarësisht sa të va;rfër ishim! Sepse kam qenë gjithmonë e kënaqur me atë që kam pasur, pa u humbur atë që doja të kisha!”, shkruan Alketa. “E lumtur”, shton ajo në fund. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT