Gjyshja 80-vjece të prek në shpirt me rrëfimin që bën te Eni Cobani/ Vajza dhe dhëndri i…

LAJME

Në seancën e ndërmjetësimit “Shihemi në Gjyq” tek E Diela Shqiptare kanë qenë dy motra, ku kanë treguar një gjendje serioze dhe të rëndë që ka përfshirë gjithë familjen.

Ato tregojnë se nëna dhe vëllai i tyre invaldi dh.u.no.hen nga motra e tyre Dhurata e cila ka hyrë në shtëpinë e tyre duke supozuar që është pronë e saj. Këtë histori e ka treguar dhe Eni Çobani me detaje dhe shprehet e re.v.oltuar që ngjarje të tilla të ndodhin në një familje.

“Kemi një familje me 5 anëtarë, zonjën Xhuma, mamaja e këtyre dy vajzave e cila ka sjellë në jetë 5 fëmijë, 4 vajza dhe një djalë. Fa.tke.qësia më e madhe e familjes është djali Gazmenti i cili është invalid, me Kemp, është me një diagnozë shumë të rë.ndë, me prapambetje m.endore.

Unë kam patur fatin e mirë ta takoj personalisht, kishte një dashuri të veçantë për mua dhe Arditin, na ndiqte shumë, por dhi.mbja më e madhe ishte e asaj nëne e cila vetëm lo.toi gjatë kohës që ne biseduam, duke më thënë “zonja Eni, a mund të rr.ihem unë me këtë djalë” dhe të them të drejtën, nuk arrij ta besoj që nëse zonja Dhurata të dh.u.nojë atë vëlla të sëm.urë dhe nënën e cila kishte relativisht një moshë të madhe përkundrejt dëshirës së saj që në këtë banesë mos hyjë asnjë anëtar i kësaj familje.

Pra as Fëllënza, as Rudina dhe as Violeta. Dhurata është vertet një anëtare e familjes, por është vetëm një, ndërkohë që kjo banesë ka 5 anëtarë. Zoti Asllan Alimadhi që është bashkëshorti i Dhuratës i cili sipas Fëllënzës dhe zonjës Xhuma, kryen dh.u.në sistematike ndaj këtyre njerëzve, jo vetëm që është e papr.anueshme, por është dhe e pa dëgjuar që si mund të rri.het një grua në atë moshë bashkë me një fëmijë invalid.

Fëllënza ka ikur nga familja, është nënë me fëmijë, me bashkëshort dhe i është përkushtuar nënës dhe vëllait me aq mundësi sa ka dhe ky njeri është vetëm në rajonin e policisë.Lajmi i plote ne linku me poshte..