Gjesti i djalit të vogël me zogun dhe paratë në dorë bëhet virale në internet, ja historia rrënqethse që ka prekur mijëra njerëz

LAJME

Një djalë i vogël nga India verilindore është bërë hero në rrjet, pasi përplasi gabimisht një zog të fqinjit të tij tek ecte me biçikletë në lagje.Historia e tij tashmë është përhapur jo vetëm në Indi, por në të gjithë botën.

Me faj dhe në gjendje të dëshpëruar, fëmija nxitoi për në spital për të shpruar zogun, duke nxjerrë edhe ato pak të holla që kishte me vete.

Fotografia e fëmijës me zogun në një dorë dhe paratë në dorën tjetër dhe dukshëm me ndjenjën e fajtorit në fytyrë, është përhapur gjerësisht në internet, ku ka pasur mbi 7 mijë komente dhe mbi 100 mijë pëlqime dhe 73 mijë shpërndarje.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Gjendja e tanishme e pulës mbetet e paqartë, por lajmi i ndjeshmërisë së zemrës së djalit ka frymëzuar mijëra njerëz në internet, duke vlerësuar pafajësinë dhe inteligjencën e fëmijës.
“Besimi im tek njerëzimi është rivendosur,” shkroi një përdorues në Facebook.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

“Jam i sigurt se do të rritet si një njeri i mirë dhe i përgjegjshëm. Ai është aq i bukur. Zoti e bekoftë atë dhe prindërit e tij”, shkroi një tjetër.