Gazetari Më I Njohur Në Shqipëri, Blendi Fevziu Blen Makinën Me Çmimin Marramendës

LAJME

Blendi Fevziu është padyshim gazetari më i pasur në Shqipëri. Ai gjeneron të ardhura të shumta nga emisioni i tij “Opinion”, por edhe nga bizneset apo pronat.

Së fundmi gazetari i ka bërë vetes një dhuratë mjaft luksoze për Vitin e Ri. Fezviu ka blerë një automjet të ri, Mercedes Benz S Class, të vitit 2020,Pamjet ne linkun me poshte

versioni më i fundit dhe më luksoz i kompanisë gjermane, shkruan meganews.al. Një automjet i tillë në Gjermani ka çmim fillestar 110 mijë euro dhe më pas në rritje në bazë të versioneve.Pamjet ne hapsiren rekla2muese..