Gazetari Britanik lë kokën pas Grida Dumës/ Prita 50-vjet për…

LAJME

Gazetari britanik Ian Pelham Turner ka vlerësuar maksimalisht figurën e një prej grave më të rëndësishme brenda Partisë Demokratike, Grida Dumën.

Kjo e fundit ka dhënë një intervistë për Turner, duke bërë që publicisti të mahnitet nga demokratja. Këtë ai e ka treguar nëpërmjet një komenti, ku shkruan se ka punuar si gazetar prej 53 vitesh, por intervista me Dumën është një nga më të pëlqyerat dhe se është shumë i nderuar që e ka takuar.

Gjithashtu Ian Pelham Turner shprehet se Duma është një femër inteligjente, që flet me ndjenja dhe pasion.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

“Kam 53 vite si gazetar dhe kam qenë i nderuar që të intervistoj disa nga njerëzit më të rëndësishëm dhe të fuqishëm në botë. E them sinqerisht se intervista me Grida Dumën ishte një nga më të pëlqyerat, grua dhe politikane interesante që unë kam patur nderin ta takoj.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..