Fqinjët u ankuan në polici për një bebe që qante pa pushim, ajo çfarë gjetën i la me gojëhapur…

Nëse do t’ua vendosnin këtë video me në sfond zërin por pa shikuar poshtë në ekran, besojmë se edhe ju do të mendoni se me patjetër zëri që dëgjoni është ai i një fëmije.

Por nuk është ashtu!
Është një papagall mahnitës që imiton një fëmijë që qan! Zogu bën tinguj si e qara e një bebeje në mënyrë perfekte ndërkohë që e zonja përpiqet ta qetësojë.

Dhe ai duket kaq bindës me atë zërin e tij, saqë të gjithë mbeten gojëhapur dhe e kanë të vështirë ta besojnë se është një papagall dhe jo fëmijë.
Dihet se papagajtë imitojnë tingujt njerëzorë. Ata mund të qeshin, qajnë dhe madje të flasin. Po përse e bëjnë këtë?

Nuk e dimë. Disa shkencëtarë mendojnë se ata imitojnë zërat e njeriut për të tërhequr vëmendjen.
Epo, sido që të jetë, është emocionuese të shikosh se si këta zogj përpiqen të jenë si ne.

Janë të paktë ata që e bëjnë dallimin pa e parë videon! Ky zog ka një talent unik!
Performanca e tij është e pabesueshme, por unë asnjë nga ne nuk do të donte të ishte fqinj i të zotëve të tij, pasi ky papagall mund t’i hutojë të gjithë!

Një gjë e tillë u ka ndodhur të zotëve të papagallit pasi fqinjët të shqetësuar nga tingujt dhe të qarat që dëgjonin nga shtëpia mendonin se ishte një fëmijë që qante vazhdimisht dhe të shqetësuar kanë njoftuar policinë.

Por policia është përballur me një situatë të pazakontë. Një papagall që qan si bebe. /Portali Shqiptari/