Fevziu rrëfen ekskluzivisht: Berishën e kam si baba të dytë, ndërsa Nanon e u.rrej pëshkak të përplasjes me …

LAJME

Fevziu rrëfen ekskluzivisht: Berishën e kam si baba të dytë, ndërsa Nanon e u.rrej pëshkak të përplasjes me …

Duke u kthyer te fëmijëria e hershme, Feviziu tha se deri në moshën 6-vjeçare nuk ka qenë një fëmijë i qetë.

“Kam qenë fëmijë shumë kurioz, më shumë me sendet se sa me njerëzit”, u shpreh ai. Mandej ai tregon se ka qenë një adoleshent normal pa ndonjë shpërthim.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Gazetari i njohur thotë se prindërit e tij kishin studiuar Gjuhë Shqipe dhe Letërsi dhe nuk dëshironin të njëjtin profesion për të birin. Duke u ndalur te protestat në Qytetin Studenti gjatë ndryshimit të sistemit, Fevziu tha se nuk e kishte menduar të ardhmen sikundër është sot.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…