Eshtë në të mirën tuaj por nëse jeni mbi 35 vjec, nuk duhet që ta konsumoni këtë il’aç : Ja arsyet përse nuk duhet të

LAJME

Keni patur shpesh dhi mbje koke apo dhi mbje të muskujve dhe ajo që ju ka shkuar në mendje ka qenë: Ibup rofeni?

Epo, kjo është një që e zakonshme që të gjithë e bëjmë, pasi ky il’aç përshkruhet nga mjekët si një medi. kament për trajtimin e të gjithë llojeve të sëm. undjeve. Në të vërtetë, ibup rofeni u krijua për të lu. ftuar dhi mbjen.

Nëse asnjë mjek nuk ju ka folur për rrez iqet që ibup rofeni jep në shëndetin tuaj, më poshtë ne po jua rreshtojmë të gjitha:
Ibup rofeni dëmton veshkat në mënyrë progresive. Personat mbi 35 vjeç janë ata që duhet të jenë më të kujdesshëm gjatë marrjes së këtij il’açi ose të përpiqen ta shmangin atë.

Por çfarë il’açi tjetër mund të merrni për të trajtuar dhimbjet? Ka shumë mjete natyrale me të cilat mund të lu. ftoni në mënyrë efektive dhimbje të tilla si ato muskulare ose ato në kokë.