“Erdhi katundarja në mes të Bllokut”, çunat “trendy” të klasës tallnin nxënësen ekselente, por më pas…

LAJME

“Erdhi katundarja në mes të Bllokut”, çunat “trendy” të klasës tallnin nxënësen ekselente, por më pas…
Dy nxënës të shkollës “Petro Nini Luarasi” ftuan në “Ka një Mesazh për ty” Jetën, shoqen e tyre të klasës për t’i kërkuar falje dhe për t’i treguar sa krenarë ndihen për të.

Florian Stafa dhe Brendon Pojani, e kishin tallur atë pasi i dukej si thjesht “një katundare në mes të Bllokut”, pasi Jeta banonte në zonën e Yzberishtit.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

Ajo i duroi dhe nuk u konfliktua me ta megjithëse ata e lëndonin psikologjikisht. Sipas djemve, Jeta ishte ajo që i ndryshoi mendimin pasi filloi të shoqërohej me të tjerët dhe i tregoi se sa e aftë ishte jo vetëm në mësime por edhe të hynte në zemrat e tyre.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

Ata i kërkuan falje publikisht dhe tashmë e konsiderojnë si miken e tyre më të mirë.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE